Kategori: Reise

GATE WHERE ARE YOU

Tenkte å klage på at jeg har ventet på den jævla gate'n i 3 timer, men nå kom den plutselig opp. Da skal jeg bevege meg fra 33 til 35.
Snart setter jeg meg ombord i et fly til Gardemoen, deretter blir jeg der i 2 timer før jeg drar til Dublin. Mormor dro til Polen klokken 6 om morgenen, så jeg har vært her siden klokken 4 på morgenen da jeg kom hit samtidig som henne. Flyet mitt drar ikke før 10.20... Nå er jeg meget lei av ventingen, men morgenfugler av venner og Gilmore Girls holder meg tilrengelig. Utenom 2 babyer som brukte meg som klatre-stativ tidligere (hvem lar babyen sin kravle rundt på et skitten flyplas-gulv anyway?) og en eldre dame som sitter å prøver å stirre meg ned akkurat nå så har dette med å reise helt alene gått greit. Om jeg kommer meg fram helsinnet til Dublin er fortsatt usikkert, men jeg har troen på at dette skal gå supert. Med mindre damen foran meg planlegger noe muffins. Jeg blir litt redd. Hun har ikke viket blikket fra meg en gang på 20 minutt. 
Publisert: 21.06.2015 @ 08:30 Kategori: Reise Kommentarer: 5

Hade Bindal

Nå er det ikke mange timer før jeg forlater Bindalseidet og setter kursen mot Værnes! Det blir noen timers kjøretur, så vi starter å kjøre klokken 12 i natt. Om jeg husker rett så har jeg fly klokken 10-11 og ankommer til Dublin rundt 3-4. Gud som jeg gleder meg! Har allerede masse planer - som eksempel; Besøke slott, Kilkenny og Dublin Zoo. Bor forresten like ved et slott, Malahide Castle som det heter. Der har de en nydelig hage og teater av og til, så det blir spennende å se. Malahide er litt utenfor Dublin, og det ser ut som en koselig plass. De har til og med et lite old-style marked! Og så har de masse forskjellige pubs. I Dublin så er det flere pubs enn det er dager i året.Tar med meg speilrefleksen så jeg skal nok få tatt mange bilder når jeg er der. Nå må jeg på tur med Lucasen, så vi snakkes.

Publisert: 20.06.2015 @ 15:43 Kategori: Reise Kommentarer: 0
hits