Kategori: Random

Tired

Nå har jeg nærmest skrevet meg i hjel om kvikklunsj, kongefamilien og minioriteter i Norge. Nå skal jeg ta meg en velfortjent pause og (det er farlig å hoppe) inn i dusjen. Når jeg kommer tilbake venter enda mer skriving! Uff, husker da media var så chill og enkelt. Nå er det desverre andre boller... brente boller med rosiner i - boller som suger. Har bare vært ute av døra en gang siden jeg kom hjem idag, og det var for å dra på butikken. Gleder meg til sommeren - travle herlige dager der jeg kan gjøre hva jeg vil! Eller ikke. Kan noen minne meg på hvorfor jeg meldte meg på språk-kurs? Tre uker med skole i sommerferien, herlige greier. Neida, tipper at Dublin blir hakket bedre enn Brønnøysund. Nei, nå må jeg skynde meg så jeg får tid til å bli ferdig ikveld! Er ikke særlig fristende å sitte oppe hele natten og komme trøtt på skolen.
Publisert: 16.06.2015 @ 20:05 Kategori: Random Kommentarer: 4

I'm back

Mitt navn er Katrine Botn og jeg er en 17 år gammel jente som har mye på hjerte. For å ikke mase på vennene mine om katten min sin nye diett så kan jeg fortelle dere om sånne ting her! Just kidding. Neida, jeg er faktisk seriøs. Forbered dere på mye katteprat om dere skal følge med på bloggen her.
Hva ellers kan jeg fortelle om meg selv? Vel, jeg er glad i katter. Noe som dere sikkert har fått med dere. Og jeg liker å lese? Nei, hva skal man egentlig si om seg selv for å virke som et interessant nok menneske til at akkurat du skal følge med på bloggen her? Jeg vet forskjellen på en sjøku og dugong?


Nå stopper jeg å skrive før dere mister interessen helt, vi blogges!

Publisert: 06.06.2015 @ 00:37 Kategori: Random Kommentarer: 0
hits