Kategori: Blogg

Back home

I Dublin så hadde jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Hver dag så var jeg ut døren tidlig om morgenen og kom ikke tilbake før sent på kveld. De tre ukene var helt fantastisk og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro! Har møtt flotte mennesker, vokst som person og kost meg utrolig mye. Før jeg dro så gruet jeg meg veldig mye, men nå ser jeg ikke hvorfor. Har ikke hatt hjem-lengsel i det hele tatt, men jeg må innrømme det er litt godt å komme hjem til pusekattene og fred. Nå skal jeg tilbringe resten av sommeren på bygda før det blir tilbake til Brønnøysund og skolen! Lover å komme tilbake til dere med bilder fra Irland og Nord-Irland, men først så må jeg få tilbake kameraet mitt fra Gardemoen. (Meg + feberhjerne = glemt kamera på flyet) Akkurat nå så skal jeg pakke ut, unna-gjøre noen mailer og telefoner før jeg muligens tar meg en tur til ei vennine. 

 

Publisert: 15.07.2015 @ 12:42 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Done

Endelig ferdig med media!! Og eksamen gikk strålende. Kunne fått topp-karakter om jeg ikke hadde vært så stressa, men jeg er fornøyd uansett. Har hatt en travel dag, så nå som jeg endelig er hjemme så skal jeg pakke sammen siste rest til flyttingen!

Beklager alle selfiene, men orket ikke å dra med kameraet til Brønnøysund! En av hovedgrunnene til at jeg skriver blogg er jo for å dele bildene jeg tar, så da tar jeg masse bilder ganske snart.

Publisert: 17.06.2015 @ 20:31 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Nerver

Har jeg nevn at jeg skal dra til Dublin om 6 dager? Der blir jeg i over 3 uker.

Skal bo hos vertsfamilie og dele rom med ei jente fra Italia om jeg husker rett. Kjenner at jeg grugleder meg, men det skal nok gå bra. Har allerede snakket med folk som jeg gleder meg til å møte!

Reiser gjennom EF og skal gå på intensivitets-kurs på en skole med rundt 600 elever. Der skal jeg lære meg engelsk. Gleder meg utrolig mye!

 Publisert: 15.06.2015 @ 20:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits